Followers

Friday, February 17, 2012

RANDOM POST FRIDAY :D

Assalamualaikum to all the bloggers yang tersinggah sekejap ke blog usang ini ~ hikxx !
random post by me on this friday :) heehee,.laaamaaa tak update2 blog ,. dah kira usang la ni,.but,thank you to all the new followers,.tak kira la yang follow secara anonymous or secara terang2an kan,.eekekke ~
saya tahu ada orang yang follow secara senyap2!! wkwkwk,.kalo awak baca,.sendiri nak perasan la ye..^^v

huu,..exam mode,.exam mode,.exam mode.. ~~ test 2 tinggal beberapa hari ja lagi,..and the fact is,.i still tak catch up all the subjects,..:( takuut,.. tak dapat jawab test,apatah lagi exam FINAL !! final tu beb ! penentu bagi diri ini,.nak ambil apa degree nanti,.huhaii,.seram sejuk bila fikir balik,..~
assignment pulak masa ni la nak datang ,.huhu..xpa la,..ad jugak exercise for me to do ..

rinduu rumah,..orang di sekeliling selalu cakap,."nak balik laa,." huhu,..aku yang dengar ni pun,.tak tahu nak reply apa..huuu,..padahal kalo nak ikut sgt,.aku dah tak balikk laaaamaaa,..dari dorang..~ bersabarlah dear hati,.. sampai juga masa untuk kau pulang tuh,.~ huuu,..rindu adik2 d rumah,.apa lagi my parents.! calling sejalah mampu mengubat rindu ini..:( tabah2..!
dekat2 nak exam ni la,.class nak buat trip,.huuu,.bukan tak nak pegi,.tapi tula,.masa tidak mengizinkan..huhaii,..chill la kwn2 nnt bila xda aku ar,..ekeeke,..nnt kita buat gathering sendri ramai2..k,.! okeyla,..isyak masuk suda,.haruss solaat..
adioosss :)
emo lar sgt! wkwkwkw !!XD




terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

2 comments:

D-SIM said...

tu laa.. nk balik rumah jgak :(

♥ shaheizny ma ♥ said...

jom..balik ..~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE