Followers

Thursday, January 10, 2013

rindu hati masih di dada

assalamualaikum :)

dengan mood dengar lagu zaman 80an,aku pun semangat nak update blog :) rajin pulak tiba-tiba.hihi.okeh sekarang sambil2 dengar ERA FM.. #nowplaying lirik aku yang berdosa by shahir AF8 :) rindu gilaa ngan station radio nombor 1 Malaysia ni.sekarang dah jam 2.20am kat rusia,yakni jam 6.20 am kat malaysia..so,layan joharapagi :) LOL .okeh. mood Adam dan Hawa dah hilang sekejap dek kerana cuti new year aku yang sudah melabuhkan tirai hari ini.

so today,my class straight from 9am to 6.30pm *sobs. !! such a fresh start after holidays bilang kawan aku ! haha
so far so good la class hari ni.mostly student prepare for their final exam.for us,the first year,first sem student no final exam ! :D senyum sampai nampak gigi* !!
but,still have prepare for major,huu..~

tak lama lagi winter break.and i dont know whether we have a 1 month break or not,for sure nope,coz we came late here,and we gonna have our replacement class der ! tak dapat aku bayangkan attend class time time peak winter nih ! ya Allah~ sabo je laa ! next week,i have Latin major,major ni serupa macam test kot kalau kat malaysia ,and sangat penting untuk lulus,tak lulus,tak dapat zachut,zachut ni lagi ibarat lesen untuk take final exam nnt.huu ~ complicated !
and one more thing,aku fail first latin major,and aku retake balik,.ingatkan dah lulus,but the teacher said,i  need to pass my this coming 2nd major,so she will pass me the 1st major . :/ me die ! oMg :O
typical russian lecturer ! but i adapt to it already !

hmm.. so,.. mata aku dah mengantuk,.thank God,tomorrow class start at 3pm.and only one class which is ANATOMY ~! still not finish actually prepare the material , but nvm,. akan di sambung esok pagi,.iA :)

*layan betul lagu malam2 ni* buat aku rindu gila2 kat malaysia,. so,.im starting countdown already,.some of my friends said that,another 5 months,bla bla days,. and for me,. i just anggap 5 bulan. and believe me,. masa sangat cepat la berlalu ,. tup tup dah update entry blog sampai Malaysia ! yayy !! exsaited lvl 99 !! hiihoo !
okehlaa,.mata aku sudah mengantuk,,mau tidooo !
so,.goodnyte russian,morning malaysian :) iA akan update lagi jikalau masa mengizinkan :)

adioss ! ^^v

terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

4 comments:

prog muten said...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.2/pc opk kesuburan
email;zoolee84@gmail.com
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
TERMOMETER DIGITAL MURAH berharga rm20.00(harga luar mahal)
http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/
sms:puan nor 0122723104

Anonymous said...

ugg france aowhmcuo ugg pas cher tbbnafbb bottes ugg xvajogof ugg australia lnhetdms bottes ugg pas cher grqhpsbu ugg

Anonymous said...

coach outlet ejtpbcxh coach usa pznlhppv coach factory outlet cymbmzzc coach factory evoxbxbz

Anonymous said...

beats by dre rzezaunw casque beats by dre pas cher jnltvplh casque beats by dre kxixrdyl casque docteur dre stnplbmo casque monster beats pas cher gekrkhbr casque monster beats fimzubnu ecouteur beats hwaqsfvv monster beats pas cher qqiqivrf monster beats xhsfhbtt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE