Followers

Tuesday, December 27, 2011

setelah lama tak hupdet :)

assalamualaikum semuaa..:) huu,.lama tak update blog ni... busy with all the works.. ceh..! orang lain yang busy ,.pon dapat luangkan masa berblog..!! hohoh.. nvm,.my blog,.my "sukaHati" larr..!! wkkwkw :DD

okay,.sekarang mood holidays ..! mid sem break , tapi,.agak sedih sebab tak dapat balik,.apabolebuat !! tiket mahal ... tak berbaloi rasanya untuk saya balik .. lebih baik stay kat kolej,..duduk baek2..study.! *ceyh,.ayat takbleblah ! :))

cerita pasal study,. hmm..rasanya peratus kerajinan sudah berkurangan di bandingkan dengan peratusan pada semester lalu ..~ ;( please.. kembali kn semangat anda , shazreen  :)

ada muka mcm aku ? kah3
pejam celik ,tidur bangun,makan minum,.. dah nak masuk tahun 2012 ~ tahun baru la kiranya ,.~ still tak tahu apa yang nak di azamkan actually ,.. but,.i really hope that i can further my studies in medical ,.insyaAllah ..:) walaupun sebenarnya ,merasakan diri ini sukar untuk mendapatkan course itu ..:) tapi,rezeki siapa tahu kan..
aku sepuloh tahun akn dtg??!
ok la.. stop for now.. insyaALLAH ..akn rajin2 updet vlog ini.. assalamualaikum,..and selamat malam .:)

terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

5 comments:

eLLa n aLia said...

jadi doktor!

ekmal said...

dh letih blaja kn? xpe malas tu biasa la..tp time exam jgn malas pula, gudluck :)

♥ shaheizny ma ♥ said...

ella: insyaAllah akan jadi soktor juga .rezeki :D

♥ shaheizny ma ♥ said...

ekmal : hehehe..malas sntiasa ad dlm diri ini.. thnxx for reading:D

Izyan Masri said...

ALOLOLO.KESIANNYA DIA.TAPE2.PALAM TU KAN BEST.BOLEH PEGI PKNS KE,PLAZA ALAM SENTRAL KE KAN? XD KALAU NAK UP SIKIT BOLEH PEGI SUNWAY/HIKHIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE