Followers

Friday, January 6, 2012

salam Jumaat 2012 yang pertama :)

assalamualaikum to all bloggers yang sempat singgah kat sini :) hee~  thank you jugak kepada followers2 yang baru follow blog picisan ini ~ maaf la,.blog ini jarang kena update disebabkan admin blog yang sentiasa sibuk dengan belajar,.oppsss ~~ ^^

hari ni memang sangat heaven laa untuk saya,.! apa tak nya,..kelas BEL (english) BATAL !!
sangat tidak disangka2,..yala,.dah 2 minggu berturut2 kot takda bel :) yeayyy !! ingatkan hari ni la hari paling worst sepanjang minggu study ~ huhu..~~
namun,.ke'heaven'nan ni tak mungkin berpanjangan because,.. kelas BEL untuk next week CONFIRM akan ada ,.kalo xda pun,.next week,.MUSTAHIL untuk TIADA :)) heyy...hidup oh hidupp..~ tabah :)

FYI,.. next week start sudah test 1 ~ huhu.. poor me,.:( i dont do anything yet for preparation !! GOD help me..~~ assignments pown datang berlambak jugak tym2 genting macam ni..huhaaii~~

okeh la,..takda gunanya saya membebel kat blog ni,.sebab blog langsung xdapat nak tolong bebanan ku ini..huk3..~ dan,.ingatan untuk diri sendiri ,.
"although I am to busy right now,there`s people that might be busy than me"
oppss..sat2..ada satu benda nak kongsi dan sebagai renungan kita bersama di hari Jumaat ini :)
sila klik untuk tumbesaran :)
di mana kita dan hala tuju kita ?

wassalam :)

terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE