Followers

Monday, January 2, 2012

suka.suki.di.ambang.tahun.baru :)

peace upon to all the bloggers here :)
update santai hari ini,..tajuk berkaitan dengan suka suki aku di ambang new year..hek3..:)

okeh,.bermula la entry ini dengan senyuman di bibir !! tak sangka pulak tahun 2011 baru tercapai impian saya nak pegi KLCC :) maybe ada orang kata,."eleh,baru dpt pegi ke?" ,. "ceh,.pasal ni pun nak post" ..and bla bla bla.. watever man !! (agak sewel sikit)..
dari kecik-kecik duluu lagi teringin sangat nak duk depan klcc tu ..and capture2 gambar , huu.. sebab dr kecik tengok bangunan klcc tu kat tv ja.. haha ..~~ yela,.saya asal sabah ,.so ,.nak pegi semenanjung untuk bercuti pun takda masa ,. and no budget ..keh3 .;D
so ,masa study ni la nak ambil peluang nak posing2 depan klcc tuh,.ceewahh ! ;) tapi kalau pegi ngan family tersayang lagi best kan ..huk3..*rindu family actually :(

okeh jom tengok gambar yang berjaya di snap !
abaikan org tepi2 tu~

yeahh..happy !

sekali lagi~

harap tak jatuh je tu.;p

hahaha .. sebenarnya banyaaak lagi gambar2 yang telah di snap ,.cuma .. saya tak cukup tangan nak upload semua tu kat blog,..ekeke.. nanti berat blog kesayangan ini..ceh!!  :))
ni kira kenangan manis saya la dalam hidup..and also dalam tahun 2011 yang hnya tinggal dalam kenangan sebab sekarang dah 2012 !! wee~~ im getting older and older! jyeaahh !!
harap x sunburn je jalan tuh huii~

malam tahun baru saya tidur kat bangi,..fuyoo...bapak jauh dari puncak alam jalan sampai ke bangi,.terlalu banyak experienco masa jalan-jalan tuh..naik KTM lagi satu hal,..dah la petang,.waktu puncak untuk semua manusia pulang ke rumah..tuhan seja yang tahu betapa diri ini penat nak mampuhh !! ;(  alhamdulillah ja kaki ni tak patah ke,.seliuh ke,. melecet lagi laa..~ :))
"the awkward moment ,when you enter the KTM ,then,.you just realize that you were in the coach for MEN "
hehee .. malam tahun baru jugak ,..saya first time in my life,.duk lepak kat kedai mamak,..ahaha..wat de~~ duk makan maggi goreng je.! memang kenangan tahun baru la kan..~ ekekke ..
and also,.sementara menunggu detik 2012,.dalam keadaan baring tengok tv,.tetiba terperanjaat ,..i saw "jerry" a.k.a TIKUSS!! watdeheck is that ! tido malam tu pun tak lena laa jadinyaa,.~~ esok pagi bangun ,..sakit pinggang sebab xgerak langsung tido ! ahahha ~~

so,im finished my story ,.actually kalo nak ikut sangat plot cerita tu .memang panjang la,..and tak mungkin para bloggers rajin  nak membaca kan..?! hehee..thanxx untuk yang reading sampai habis ni..luv you laaarr! hex3 !!
seriously ,.aku takut angka ini~


okeh,.tutorial chemy blum siap lg.. esok nak quiz mats pulak dah..and im still wit the lappy !! aigoo~~ = , = 

okehh,.adioosss ,.!!

terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

8 comments:

CikAnyss' :O said...

amboi,, best nya ,. tak ajak anys pn err ..

♥ shaheizny ma ♥ said...

cik anys : hahah..lupa plak nak ajak :))

burnkelana said...

amboi2.. jalan sakan yer.. anyway.. have a nice day! follow u too..

shark said...

hahah
tahniah..
akhirnyer ada gak knangan manis unutk 2011 ek.

♥ shaheizny ma ♥ said...

burnkelana : eh,.nama burn,.mcm nama aku..:)

♥ shaheizny ma ♥ said...

shark : heheh..thnxx :)

athirah rosli said...

saye lagi la.. tak pernah jejak pn klcc.hehehe..(dengan mka tak malunya mengaku)

♥ shaheizny ma ♥ said...

athirah : hahahha..xslah mgaku:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE