Followers

Wednesday, October 26, 2011

__diwali days__aku makann...papadom!!

assalamualaikum semua bloggers.. yang tersinggah sekejap,. jangan dulu tekan butang x kat atas tu .. hek3.. moh ler singgah minum kopi sebentaq.. ekekek (bahasa apa yang aku guna ni) .. ~
okeh la,.. kembali ke point yang sebenar . kalau sesiapa bloggers yang ter"kisah" atau ter"perasan" bahawa blog ini dah lama tak hupdet2 ..! huhu .. sungguh.. ~
sungguh admin blog ini pemalaaaa...( tak sanggup nak sambung) haha .. aku bukan malaaaa okayy , ! aku just maalaaaa nak BUKAK PC ni,. hmm .. kalo ada apple ke oren ke shamsung galasie ke ..shamsung T ke .. senang je aku nak hupdaate blog ini.. di mana2 sahaja .. asalkan selamat .. ekeke  . okay ,. dah sampai tahap megepheek !!

hari ini HARI DEEPAVALI untuk semua kaum indians di seluruh dunia kan .. heee :D senyum nampak gg dahulu walau gg tak cantik macam kat iklan2 tv tu.. huhu ..^^v
dalam hidup ini . belum pernah lagi aku g open house diwali ni . so tahun ni.. aku berkesempatan ikut my mum g rumah kawan beliau .. walau 2 rumah pown jadi la en .!! aku sempat makan maruku .. ladhu .. tose,. papapapadoomm ..! haha . banyak doh keropok kena hidang ,. sampai tak larat nak makan .. heehhe .. yang sebenarnya .. gg aku baru je kena cabut . so mcm ad pantang larang la nak makan ,.. tak nak main belasah jer suma apa yang nampak depan mata .. !! heee..:)

cantik kan.. aku tertarik dgn benda ni je . hik2.. rosak dah kena tendang oleh kanak2 tak bertauliah

aku ta tau apa benda nama dia kat atas tuh .. hehe..

okay .. stop for now,. nnt akan post new entry lagi k.
adiooss !! nak tengok masterchef pulak ..!:DD


terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

12 comments:

ekin.. said...

act ade yg kate wish deepavali xelok..tp kite pon xsure..kat fb ade org post pasal tuhh..

♥ shaheizny ma ♥ said...

ye dop ? huhu .. xtau2... hik2..xpela,..

zureen said...

happy deepavali!!

kita just wish.. takde niat apa-apa pun.. kita kan 1 malaysia.. ceyy~

♛RaRa♛ said...

happy deepavali.raoti canai satuuuu..hehehehe

♥ shaheizny ma ♥ said...

rara : hehehhe.. roti canai dah tada.. ehheh

♛RaRa♛ said...

hehehe baru nak minx skit...dah bis raya ler pulak..:PP

Lyaa Suriany said...

amboi seronok p open house..
hee

♥ shaheizny ma ♥ said...

lysa : hehehe.. sronok xla jugak,.. due ronok la.. hik3

Izyan Masri said...

FUYOOH.BESTNYA PEGI OPEN HOUSE DEEPAVALI.TADE KWN INDIA PON.SEDIH TAK ? T_T

♥ shaheizny ma ♥ said...

izyan : hehehe.. xyah nak sedeyh2.. saya pown xda kwan india.. hik3. tu kwn my mum je.. eekekeke

D-SIM said...

Perayaan hari deepavali merupakan perayaan agama hindu. Sebagai umat Islam, kita HARAM menyambut atau mengucapkan hari perayaan mereka sebagaimana perbuatan itu kita secara tidak langsung 'mengakui' agama mereka yang jauh daripada jalan benar. Dari suatu hadis ( maaf, saya sendiri tak ingat) perbuatan ini selangkah kufur kepada Allah SWT.

betul kan biasa, biasakan yang betul :)

♥ shaheizny ma ♥ said...

terima kasih atas info ..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE