Followers

Friday, October 28, 2011

si blogger yang gojes lagi hensem :)

assalamualaikum kepada semua bloggers terhormat yang tersinggah ke blog tak seberapa nak hebat ni . jemput minum2 dulu sebelum anda beredar .. amboi .. ayat mengampu betoll la !!
sebenarnya , aku dah menghadapi simptom kerisauan , sebab result exam aku untuk sem 1 dah nak keluar 4 hb ni .. hoho ,. doakan la ye kejayaan diri ku ini ~ aku mungkin tak dapat 4 rata tuh , :(  tapi, berharap sangatla  tiga poin lima ke atas pun jadila ;)

hmm ,. ekceli otak sangad la kekeringan idea ! huhu ,. duk jenjaalan ke blog orang .. jauh bejalan nih ,. tak korang kecian .. ekeke .. skali lagi ayat mengampu ,. okay fine .. jap ..3 saat , cuci biji mata yang dah behabuk tuh ,

cuci mata kejap ye ..
okay ,. gambar tu aku ambil dari facebook  la.. hek3.. pun tak tahu apa dah jadi ngan otak ni ,. aku suka sangad ngann gambo ni ,. ekek ,. sebab musabab tak dinyatakan .. ;p

okay berbalik ke idea aku yang aku dok pikir2 kan ,. sambil aku driving pown aku sempat fikir apa entry aku nak masukkan kali ni. hmm ,. aku nie dalam kategori ap ek ? tegar ? ekek ,.. oh no ,. aku bukan la seorang blogger tegar sebab aku pown kengkadang tersangat la malas nak hupdet blog nih ..

okay sekali lagi ,. point asal tuk tulis entry tersasar..

nih nak bgtau kat hampa semua.. pasal blog yang aku sangat suka nak skodeng2. lepak2 sat .. :))
hmm.. satu lagi ,  aku post ni bukan sebab aku join mana2 segmen tau ,.. so ,. korang tak yah la nak join sama,. ekeke .. *agak kuang hajo di situ ..

first .. blog yang aku sering kali jenguk tiap kali nak online .. hek2..  . dia nie sahabat kira baik aku la ,. ehhehe.. *malu2 kambeng skit ~

ada muka ala2 robert pattinson ke ? ekekke
tuu je kot gambar beliau yang aku berjaya curi..kira2 boleh laku ke kat jalan masjid india tu kalo aku jual ? ekeke
aku suka kat blog beliau sebab penulisan beliau yang ikhlas  *ayat mengampu ke??!
tak lah , ni betul punyaa ,. ikhlas dr hati ,.. blog beliau juga ada unsur2 dakyah .. ceyhh ... haha .. FYI. he is my freind .. sesiapa yang berminat boleh la bersiap sedia nak terima tolakan dari beliau ..;]

utk lebih lanjut sila ke blog beliau .. sure best !! blogger SYAFIQ AHADIN~

next paragraph pulak ,.. *kalo cegu skola aku tgok penulisan aku ni,. mesti dia marah , perenggan tak lulus . ekeke  .. nvm ,. yg penting aku dah dapat A+ BM spm 2010 ^^v
ceyhhh..~

blog kedua yang aku selalu singgah minum ,. walaupon air putih je kena hidang ,. ekeke .. nie dia ,. blog kegemaran aku .. haha ..

gojes x? hek3
heheh.. nie dia ,. blogger izyan masri .. aku jumpa akak izyan ni kat page "geng blogger UiTM"  .. hoho.. akak uitm mana? ceyyhh.. pertanyaan..~
aku suka kat blog beliau pun sebab ceritha kat blog dia semua besh2! aku memang tak kering gusi kalau baca blog beliau ,. yang act seperti samseng kampung ,. ceyhhh .~ *jgn marah ye akak !! hehheh.. :) sempoii gitu !
jom lepak kat blog beliau ..blogger IZYAN MASRI :))  *Peace yaw! ^^v

*aku nak tengok lee min hoo kejap.. kat maana? kat sebelah rumah ~

teett..~
kembali ke laptop semula untuk sambung entry yang tertunda ni ..

next blog,.. nie salah satu blogger pilot yang pernah aku jumpa .

ni dia pilot kita ..;p
.tu je gambar ,. sori ye encik syazwan .. gambar yang ternganga pulak di lelong , ekeke. entry beliau yang berbagai rasa dan ramuan ,.. pasal pilot ada.. personal life ada.. macam2 lagi la ,.. blog beliau pown simple ,. sejuk mata nak baca ,. kengkadang tu beliau akan post pasal aircraft.. hahaha . mana la diri ku ini fahamm ,..
jom2 lawat blg beliau  SYAZWAN CHE DERAMAN

next blog lagi ...
kenal x blogger ni?
haaa.. tu dia ,.. sapa x kenal blog Lelaki Geek ..?! erk... maaf encik fiq ,. gambar facebook je la jadi model dalam blog ini ,. haha :))
blog beliau pown "i likkkeeeee" gitu ,~  aku suka baca blog beliau sebab penuh dengan fotografi .. hehhe.. macam blog model nikon pun ada ..!! :)) penulisan blog yang sangat matang dalam dunia blogging !!  yang belum pernah singgah ,. moh ler , datang reramai .. ~ keh3
klik untuk ke blog beliau  Lelaki Geek BLOG ^^v

last blog utk entry ini ..
si sengalman :D
nie pula blog si sengalman ! hahah .. blog beliau yang agak sengal sedikt!! hahah .. blog yang simple jugak ! senang nak baca .. entry2 beliau pown best ..ehheh ..!! blog beliau juga ada tips berbloging kepada blogger yang baru jejakkan kaki ke dunia blog,.*macam daku...selain itu, kesengalan beliau yang aku rasa menarik pembaca datang ke blog beliau .. hik2.. bloggers yang belum pernah singgah ,. jom datang ke blog beliau .. sengal zONe 

huhu,.. penat type entry kali ni .. aku type entry ni dari jam 8 pm lebih ,. sekarang dah jam 10.50 pm .. huk3.. !! puas ati entry dah siap !! 


FYI , blog2 kat atas ni merupakan blog yang aku selalu jejak kaki nak tengok entry diorang!! heheh ,. bukan bermaksud blog yang lain aku x pegi tau ,. aku dah jauh berjalan menjejak kan kaki hingga ke hujung dunia blog ,hampir sesat jugak tau ,tak ingat jalan pulang ,nasib ada button dashboard kat atas tuh. ceyhh!! ayat power nak memikat hati beruk .!! ekeke .. ;p
dan blog2 kat atas ni pun tak ikut ranking tau !! huhu ,. semua terbaek dari ladang punyaa..!! 
lain hari akan ku hupdet lagi ,. okay!


adiooss!! :)


mini cooper : sepa agaknya menang piala malaysia tuh?!



terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

15 comments:

Syazwan Che Deraman said...

eh, saya ada disini.
thanks.

tak de hensome pun saya ni.
hehhehe.


anyway, thanks taw ;).

♥ shaheizny ma ♥ said...

syazwan : hek2.. takda maknanya tajuk post ngan blogger dia. hahhaha .. :) u welcome!!

Syafiq Ahadin said...

You should inform me first mau ambil gambar yang mana. hahahaha!

thanks Shazreen...(eeee...puih!)
thanks burn.!

Cik Kamoo said...

teruja tgk kek dslr tu

♥ shaheizny ma ♥ said...

syafiq : hahhaa . encem pown tu !!

♥ shaheizny ma ♥ said...

cik kamoo : xyah nak teruja la ,, hhaha , sedap kan..:DD

Izyan Masri said...

WHOAAH.ADE MKA KITE.NI YG KITE TAK CANCEL JADI SAMSENG KAMPUNG NI.HAHA. XD

♥ shaheizny ma ♥ said...

yan : hahaha .. smseng kampung msti trus jadi samseng , biar aku siok mmbaca nya! hehheh

Paris Lipton said...

huhu sume knl dh deh, sumenye pong bgus2 gituuu

♥ shaheizny ma ♥ said...

paris : hek2.. yep ,. sume dah terkenal pown..

ekin.. said...

ouh rajin sgt blogwalking nie..:D
blog ekin sure xbest..haha..

♥ shaheizny ma ♥ said...

ekin : huhaii.. mnada x best !! xble la ckp cmtue,. nnt hari lain saya bt pula entry pasal blogger juga :) hihi

zureen said...

;p nice!

hyz said...

tgk tajuk entri, ingat ditujukan kat saya.. hahaha

♥ shaheizny ma ♥ said...

hyz : heheh.. nxt tym ye hyz. sume blogger gojes n hensem pown..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE