Followers

Thursday, October 27, 2011

si blogger tegar?!

assalamualaikum to all bloggers ..:)
hehehe..

nih ada satu soklan .. hek3.. mcm teka teki teka tekok pula dah.. ekekek ..

kalau korang surf tenet , contohnya sekarang anda sedang berblogging ,. apa lagi yang korang bukak dalam erti kata "new tab " .. mm..
kalo saya ,. saya buka facebook , twitter , and also email .. hee :D

mesti ramai yang cakap diorang buka tab YOUTUBE.. kan3.. jgn tipu den ..~ ekeke .. hmm. pe yang bestnya bukak youtube nih .. nak pendapat sikit ..;p

adaka anda seperti gambar kat atas ni??

mini cooper : so, korang bukak ape masa surf tenet nih ?

terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

8 comments:

Syafiq Ahadin said...

go burn! teruskan blogging! hehe!

Paris Lipton said...

huhukkk on9 mkn die...

Izyan Masri said...

KITE NI BLOGGER TAK BERAPA NK TEGAR XD

♥ shaheizny ma ♥ said...

paris lipton : heee :D

♥ shaheizny ma ♥ said...

izyan : ekeekkek.. same la,. tak tegar lgsung ..:) ceyyyh

Chegu Zubir said...

nice entry dan nice blog...nak trafik ke blog dengan mudah..ada caranya,.mudah sangat
klik
Promote Blog anda di Blog Chegu Zubir- Cara Naikkan Trafik

done follow u..hit me back...ok..:)

eLLa said...

ahaha.. betul.. saya tengok gmbar saja... ko follow dulu sya.. kih2

♥ shaheizny ma ♥ said...

chegu zubir : xdapat nak bukak link itu . coz hnya utk reader yg invited je..~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE